Hotel boxspring voor de horeca

Professionele hotel boxspring voor de horeca

Wij maakten onze hotel boxsprings voor de horeca speciaal voor de hotelbranche

.Een boxspring voor de hotelbranche kiest u uit verschillende soorten en maten ( king size 180 x 200 cm, queen size of andere maten) . Uiteraard in ruime keuze aan stoffen en kleuren. Maak een keuze uit ons ruime assortiment hieronder.

hotel boxspring voor de horeca.
Projectbed inclusief matras

Dreammaster collectie

dreammaster hotel boxspring collectie
Dreammaster Collectie

Nederlandse collectie

Nederlandse collectie horeca boxspring
Nederlandse Collectie

Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf!

Wat is een hotel boxspring eigenlijk precies?

Een combinatie van een matras en een geveerd onderstel. Eigenlijk zijn het dus twee matrassen op elkaar, waardoor de vering van het onderstel de vering van het matras opvangt. De vering van de box kan zowel een binnenveringssysteem zijn als pocketvering. En bij een hotel boxspring voor de horeca is deze vering natuurlijk extra stevig maar toch comfortabel. De keuze aan matrassen is legio: diverse soort schuim, binnenvering, pocketvering… U zegt het maar! Als extra kan er op de combinatie bovendien een topmatras worden geplaatst. daardoor wordt het comfort nog groter. De kern ervan kan bestaan uit polyether, koudschuim, traagschuim of latex.

Comfort van de boxspring

Een boxspring heeft niet alleen een geweldig ligcomfort, ze hebben ook meestal een comfortabele instaphoogte. Je kunt ze gemakkelijk opmaken omdat er geen houten of ijzeren onderdelen in de weg zitten. Je kunt kiezen uit een vlakke versie maar er zijn natuurlijk ook elektrisch verstelbare exemplaren. Voor een boxspring voor de horeca adviseren wij deze laatste doorgaans echter niet. Niet alleen is een elektrisch systeem storingsgevoelig, door de bewegende delen zal ook eerder slijtage optreden aan bijvoorbeeld de stoffering van de boxspring. En natuurlijk maken we in alle gangbare mate zoals de boxspring 180 x 200. Maar als het groter moet ( of kleiner natuurlijk ), u zegt het maar en wij maken het.

Kijk hier voor meer informatie.