Project Boxspring

Project Boxspring

Degelijke basic project boxspring voor professioneel hotelgebruik.

Deze degelijke project boxspring is een echt no-nonsense hotelbed van Nederlandse bodem en bestaat uit:

De b

De box van de project boxspring

De basis van de project boxspring is een vurenhouten frame met 3 mm boardplaat dat is voorzien van een geluiddempende laag. Daarop ligt een degelijke 4-slags Bonellvering met een draaddikte van 2,4 mm, dus dat gaat gegarandeerd lang mee. De vering is rondom ingeschuimd met comfortabel polyether en kan desgewenst worden voorzien van een staalbandframe, zodat ook zwaardere gasten comfortabel kunnen slapen. Border en inkijkstrook zijn uitgevoerd in skaileder of meubelstof, welke u in diverse kleuren kunt bestellen. De boxspring staat op 6 poten, waardoor een optimale ondersteuning en stevigheid ontstaat. De box hoogte is 17cm en de poothoogte is 15 cm. De boxen kunnen desgewenst worden voorzien van een antisliplaag en/of koppelbaar worden gemaakt door middel van industrieel klittenband.

De matras van de project boxspring

De matras van de project boxspring heeft een 4-slags Bonellvering (draaddikte 2,4 mm) met aan de onder- en bovenzijde slijtvaste drukverdelers. De vering is rondom ingeschuimd met comfortabel polyether en kan aan boven en onderzijde worden voorzien van een bandstaalframe, zodat ook zwaardere gasten probleemloos kunnen slapen. De kern bestaat uit een doorstikte tijk polyester/polypropyleen. De matras is omkeerbaar en dus tweezijdig te gebruiken. De matras is 18cm hoog.

Meer weten?

De project boxpring is verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en stofferingen. U kunt ook losse boxen en/of matrassen bestellen. De levertijd is ca. 4 weken.

Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf!