Over Hotelbedden.nl

Hotelbedden.nl

Hotelbedden.nl is onderdeel van Unibed B.V. Unibed B.V. is sinds 2006 een gewaardeerde groothandel / importeur van boxpring bedden en matrassen voor de hotelbranche.

Dreammaster® Boxsprings en matrassen (bekijk de video)

Unibed is exclusief importeur van Dreammaster producten in Europa. Dreammaster Medium en High-end producten worden gemaakt in Thailand uit de best denkbare grondstoffen. In Zuid-Oost Azië is DreamMaster® een belangrijke speler op de markt van hotelbedden en leverancier aan vrijwel alle gerenommeerde hotelketens.

Mens en Machine maken samen de beste hotelbedden

Dubbel geharde carbonstalen veersystemen en pocketveringen, gecombineerd met hoogwaardige stoffen en lederproducten maken deze hotelbedden uniek. De best denkbare grondstoffen dus en het grote vakmanschap van onze ervaren fabrieksmedewerkers staan garant voor topproducten. Niettemin bieden we onze topproducten aan tegen uiterst scherpe prijzen!

Dreammaster hotelbedding

Compact verpakt

Met name onze roll-pack machines dragen bij aan een sterke reductie van transportkosten. Hierdoor zijn we in staat om aanzienlijk meer matrassen per container te vervoeren. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar natuurlijk ook beter voor uw portemonnee!

Duurzame hotelbedden

We gebruiken graag zo min mogelijk milieubelastende stoffen. Bijvoorbeeld oplosmiddelvrije lijmen. Want we zijn zuinig op onze medewerkers en het milieu. Maar ook met het gebruik van hardhout (rubberwood) kijken we niet alleen naar de kwaliteit en de prijs. We zien ook nauwlettend toe op de productiewijze ervan. Op de vele rubberplantages in de nabijheid van onze fabriek wordt op natuurlijke wijze rubber en natuurzuivere latex gewonnen uit de bast van de rubberboom. Na 7 jaar zijn deze bomen “leeg” en worden ze vervangen door nieuwe exemplaren. Van de “lege” bomen maken wij onze knoeperharde frames in onze boxsprings. Door het te drogen in een oven en stomen is vrijwel alle werking uit het hout verdwenen.

Marktpositie

In Zuid-Oost Azië behoort Dreammaster tot de belangrijkste spelers op de hotelbedden markt. Niet in de laatste plaats omdat Dreammaster producten een (aanzienlijke) langere levensduur blijken te hebben. Ons succes in Europa met Dreammaster kan dan ook niet lang uitblijven!

Nederlandse producten

Naast het Dreammaster assortiment biedt hotelbedden.nl ook een groot assortiment Nederlandse kwaliteitsproducten. Snel leverbaar en verkrijgbaar in heel veel varianten en prijsklassen.

Nederlandse producten